Apple
Tilbyr 1100 kroner for gamle LGer for å hindre migrasjon til Samsung.

Annonse


Apple med frekt spill på Samsungs hjemmebane

LG annonserte tidligere iår at de trekker seg innen 31. juli fra mobiltelefonmarkedet etter å ha tapt rundt 37 milliarder kroner de siste seks år. 

Innbytteprogram

LGs tilbaketrekning fra smarttelefonmarkedet etterlater et stort hull. Deres markedsandel ligger globalt på rundt ti prosent. Nå tilbyr Apple Korea et innbytteprogram for å tiltrekke seg LG-brukere etterhvert som de fader ut sine gamle telefoner.

Apple kjører innbyttetilbudet sammen med tre koreanske mobiloperatører og betaler drøyt 1100 kroner til de som erstatter LG-telefonene sine med iPhones.

1100 kroner for din gamle LG

Personer som har eid en LG 4- eller 5G-smarttelefon i mer enn én måned, er kvalifisert for programmet. De kan bytte med iPhone 12 eller 12 mini.

Annonse
Programmet blir ansett som en del av den amerikanske telefonleverandørens strategi for å absorbere nåværende LG-telefonbrukere og minimere migrasjonen til Samsung på Samsungs egen hjemmebane. Programmet ble lansert fredag ​​og vil løpe frem til 25. september.

Kampen står om LGs 13 prosent

Samsung hadde 65 prosent av det sydkoreanske smarttelefonmarkedet i 2020. De ble etterfulgt av Apple med 21 prosent. Det betyr at 13 prosent av markedet er helt åpent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse