Microsoft har rotet det til i verktøylinjen om nye "Nyheter og interesser" er påslått.

Annonse


Hva i alle dager er dette?!

Det er oppdateringene KB5003214 og KB5003254 som nylig ble sluppet for alle Windows 10-brukere med den nye mai-oppdateringen, drar også med seg grafisk kluss inn i verktøylinjen om man aktiverer “News and Interests”.

Løsningen er enkel, men mini-appen forsvinner

Det er ikke alle brukere som rapporterer om problemer, og for oss fungerer dette uten feil (utover at teksten er uklar). For de som har problemer, som på bildet under, er løsningen enkel: deaktiver nyheter og interesser.

Øynene sier “au”.

Vi er veldig spente på nye Windows

Jaggu er det godt at Microsofts toppsjef Satya Nadella har annonsert at de skal vise frem nye Windows veldig snart, trolig allerede i juni.

Det er forventet en store visuell overhaling, men vi vet ikke om verktøylinjen, som i mange år har vært rotete, også endres, men vi håper de går for noe nærmere et kontrollpanel som på mobiler og macOS, enn dagens mangel på organisering som gir mening.

Microsoft har i det stille oppdatert en rekke gamle ikoner, så da er det kanskje et håp om at de kvitter seg med de siste restene, som det gamle kontrollpanelet, også?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse