Intel Beast Canyon NUC.
En minimert PC uten kompromisser.

Annonse


Dette er et beist: Intel Beast Canyon NUC – vanvittig kraft i kompromissløs innpakning

Intels NUC-serie er en enorm suksess takket være den mengden kraft selskapet klarer å pakke inn i en liten boks (nesten uten konkurranse fra AMD), og denne gangen går Intel enda lenger. 

Intel Beast Canyon NUC – 8 Core 10 nm SFE ‘Tiger Lake’ CPU og den største GPU du kan få

Ghost Canyon var revolusjonerende, konseptet minimerte PCen uten å gå på kompromiss med kraften (8-kjerneprosessor med en stasjonær RTX 2080), men den hadde sin begrensning i hva du kunne putte inn av GPU.

Større boks

Intel legger til en formfaktor til i NUC-linjen (Next Unit of Computing) ved å tilby en åtteliters boks. Ved åttelitersmerket er dette i utgangspunktet en SFF (small form factor) og ikke lenger en NUC, men Intels byggekvalitet vil sikkert tiltrekke seg ganske mange kunder. Denne babyen kan huse en massiv full lengde GPU (tenk RTX 3090) og er drevet av Intels 10 nm SuperFinEnhanced TigerLake-prosessor. Dette er åtte kjerner med 45 W TDP – det bør være kraftig nok. 

Integrert strømforsyning

Den opprinnelige Ghost Canyon hadde integrert strømforsyning, og Beast Canyon blir ikke annerledes. Vi forventer også at Intel fortsetter å selge Ghost Canyon-formfaktoren. Femliters-chassiset er et perfekt fotavtrykk. Ved åttelitersmerket kan du også vurdere en PC bygget på mini-ITX hovedkort. 

Uten konkurranse

Intels Beast er så godt som uten konkurranse. Vi vet at den har støtte for DDR4-3200-minne og 3× M.2-spor. Den har 2× Thunderbolt 4-tilkoblinger og Intel Wifi 6. 6× USB 3.1 Gen2 Type-A-porter er også inkludert. Den støtter 3x 4K-skjermer og kommer med tre års garanti. Beast Canyon vil være tilgjengelig i både Core i9-, i7- og i5-varianter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse