Bilde av Jordan Harrison fra Pexels
Apple spiser ikke Intel lenger. Foto: Jordan Harrison, Pexels

Annonse


Derfor er Apple-fansen irriterte på Intel

Apple er midt i overgangen fra Intel til egne Apple Silicon-brikker på Mac-er, og de første M1-ene indikerer at Apple får tingene til. 

Intel: Bedre spillopplevelse enn 100 prosent av Mac-ene

At Intel ikke er like tilfreds med bruddet demonstrerte de under presentasjonen av Intels 11. generasjons prosessorer i H-serien for bærbare hvor de kom med noen stikk til AMD og ARM, men mest gikk det utover Apple. 

Spillopplevelse var Intels viktigste våpen. Ifølge Intel tilbyr bærbare datamaskiner med deres teknologi “bedre spillopplevelse enn 100 prosent av Mac-bærbare”.

Populære spill støttes ikke av macOS

Intel la frem data som underbygget en påstand om at mer enn halvparten av “dagens mest populære spill” ikke støttes av macOS. Dette angrepet blir imøtegått av Apple-folk som hevder at Intel-baserte Mac-er på macOS ikke kjører spill som Grand Theft Auto V eller Cyberpunk 2077 naturlig.

Annonse
11. gen Intel bedre enn den kraftigste MacBook Pro

Et lysbilde erklærte at Intels 11. generasjons Core i5 H-serie tilbyr “bedre spillytelse” enn “den kraftigste MacBook Pro.” Det kom deretter et diagram som viste en rekke spill som kjører bedre på et “Intel Branded System” enn på en MacBook Pro.

Intel sammenlignet en Intel-basert MacBook Pro med egen maskinvare. Det ble møtt av argumenter om at skjev alder på CPUer og GPUer gjorde det naturlig at alle resultatene gikk i Intels favør.

Intels Gamer-Creator overlapp-lysbilde direktekobler to ulike typer bruk av datamaskiner.

“Livsstilsselskapet” Apple

Intels konsernsjef Pat Gelsinger sa i januar til Intel-ansatte at “vi må levere bedre produkter til PC-økosystemet enn hva enn et livsstilsselskap i Cupertino kan klare”. I februar kjørte Intel annonser som fremhevet ting du kan gjøre på en PC, men ikke en Mac.

For å være ærlig er spilling på en Mac søppel. Den dårlige spillopplevelsen på en Mac viser at vår teknologi er overlegen.

Ryan Shrout, Intel

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse