AMDFidelityFx
AMD FidelityFX er en litt annen teknikk enn Nvidia DLSS, men målet er det samme: å levere mye høyere FPS med samme bildekvalitet.

Annonse


AMD med DLSS-rival som fungerer på GeForce-skjermkort – skal levere grafikk til Samsung-mobiler – RDNA 2 i Tesla

AMDs maskinvare-fokus var bærbar-gaming på årets Computex, til forskjell fra Nvidia som avslørte to nye skjermkort: RTX 3080 ti og 3070 ti som begge lanseres tidlig denne måneden, men det var noe veldig spennende på programvaresiden for PC-gamere som ble annonsert i tillegg.

AMD FSR er 2 ganger kjappere i 4K i utvalgte titler

AMD hadde en rekke spennende avsløringer i natt norsk tid. La oss gå igjennom dem visuelt, som seg hør og bør for et GPU-selskap.

AMD FSR lanseres senere denne måneden.
RDNA 2-teknologien i de nye Tesla-ene leverer opp til 10 teraflop-ytelse og er grunnen til at man kan spille Cyberpunk 2077 på dem.

Alle kan ønske seg FSR-støtte i sitt favoritt-spill

Først og fremst kommer FidelityFX endelig (fra 22. juni) som en rival til Nvidia DLSS.

Den store forskjellen er at AMDs teknologi er åpen og derfor også kan nyttes av GeForce-skjermkort fra GTX 10 og nyere og alle Radeon 400-kort og nyere.

Se hvor mye FPS-en øker med FidelityFX på:

AMD skal gi liv til Samsung Exynos mobil-brikker, som tidligere ryktet:

AMD Advantage er delt inn i tre hovedkrav fra AMD for hva de synes en gaming-laptop skal takle, inkludert skjerm-spesifikasjoner:

Nye APU-er:

Sjekk ut den nye 6000m-serien GPU-er til laptoper og hvor mye kjappere AMD mener de er enn tilsvarende fra Nvidia GeForce:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse