Sony
Annen lekkasje på kort tid, se filmen.

Annonse


Sony lekker som en sil

Sonys kommende WF-1000XM4 ørepropper er blitt lekket to ganger på like mange dager, sist i en offisiell video som bare kort tid lå på YouTube før den ble tatt ned – men det var tilstrekkelig til at den havnet på Reddit. Videoen gir endel detaljer om øreproppene.

“Snakk til chat”-modus

Sony sier at WF-1000XM4 har nydesignede drivere som forbedrer lydkvaliteten. I tillegg får Sonys Bluetooth-kodek og upsampling-teknologi komprimerte lydfiler lyde livligere. I likhet med WH-1000XM4 er de Hi-Res Audio-sertifisert og støtter 360 Reality Audio. En funksjon videoen fremhever som ikke er kommet frem i tidligere lekkasjer, er at ørepluggene støtter Sonys “snakk til chat”-modus; en funksjon som demper lyden du hører på når ørepluggene oppdager at du snakker med noen.

Svette-resistens

Klippet bekrefter også mange av funksjonene som tidligere er lekket, blant dem IPX4-sertifisert vannmotstand (svette-resistens) og trådløs lading. Du får opptil åtte timers batterilevetid på en enkelt lading når du bruker ANC og 12 timer når du slår av funksjonen. Med den medfølgende ladeboksen er det mulig å få 36 timers spilletid totalt. Ifølge klippet får du 60 minutters batterilevetid etter fem minutters lading.

Videoen sier ikke noe om priser eller tilgjengelighet, men ifølge WinFuture vil WF-1000XM4 koste 279,90 euro i Europa.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse