Illustrasjon av det nye Google Pixel 6 designet. Kilde: John Prosser
Illustrasjon av det nye Google Pixel 6 designet. Kilde: John Prosser

Annonse


Detaljer om kameraet i Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro er avslørt

Både Pixel 6 og Pixel 6 Pro-kameraene skal få “slingrebøyle-aktig funksjonalitet”.

Twitter sladder

Det er @FrontTron på Twitter som har publisert mer informasjon om Pixel 6 serien av telefoner og deres kameraer spesifikt. Selv om det ikke er klart hvor disse ryktene kommer fra så melder Notebookcheck.net at “Naver” en Sør Koreansk teknologi-blogg vanligvis er kilden til @FrontTron sine avsløringer.

Ryktene vil ha det til at Pixel 6 modellen skal støtte en slags slingrebøyle-type modus for mer stødig opptak av video. Dette er en funksjon som enn så lenge er sjelden å se på smarttelefoner, og gjerne noe man må kjøpe ved siden av. Eksempler på dette er DJI sine “OM”-produkter.

Helt uhørt er det ikke, Vivo slapp i fjor X50 Pro som hadde nettopp dette, deretter kom LG Wing ut. Begge disse er bare videreføringer av Optical Image Stabilization (OIS) som man finner i en eller annen form i de fleste moderne smarttelefoner.

Annonse
Les også:

Drastisk redesign av Pixel 6https://itavisen.no/2021/05/14/google-drastisk-redesign-av-pixel-6/

Større sensor

Videre så forteller @FrontTron at PIxel 6 vil komme med en “større Samsung sensor”, ingen indikasjoner er gitt på om dette blir enhetens primære kamerasensor eller ikke. Vider forfekter twitter-brukeren at Google skal utstyre de nye modellene med tilpassede Neural Processing Unit (NPU) og Image Signal Processor (ISP) brikker.

Pixel 6 skal også være et langt steg videre når det kommer til videoproduksjon sammenlignet med forrige generasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse