Annonse


Dette er Samsungs nye nettbrett og prisene

Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite er nå avslørt.

De to nye brettene kan handles sent neste måned

“Samsung lanserer i dag Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite, de siste tilskuddene til Samsungs nettbrett-portefølje.

Galaxy Tab S7 FE 5G.

Samsung Galaxy Tab S7 FE samler de beste egenskapene fra Galaxy Tab S7+, som inkluderer en større skjerm for underholdning, arbeid og multitasking. Galaxy A7 Lite er et mer kompakt nettbrett som egner seg når du er på farten”, melder selskapet i pressemeldingen som også avslører prisene:

  • Galaxy Tab S7 FE 5G 64GB: 7290 kroner/7790 kroner for 128GB

“Galaxy Tab S7 FE er en kombinasjon av funksjonene som brukere liker best, til en overkommelig pris. Galaxy Tab S7 FE er utstyrt med en 12,4 tommers skjerm som gir en bedre opplevelse for både underholdning og arbeid.”

  • Galaxy Tab A7 Lite: Wi-Fi: 1990 kroner – 2290 kroner med LTE

“Galaxy Tab A7 Lite er et rimelig nettbrett som passer perfekt til bruk på reise og på farten. Nettbrettet er utstyrt med en 8,7 tommers skjerm i et stilig og slitesterkt metallhus. Med smale rammer rundt skjermen og to kraftige høyttalere med Dolby Atmos, får du en virkelighetsnær opplevelse – uansett om du spiller eller strømmer favorittserien din.”

Samsung Galaxy Tab A7 Lite.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse