ASUS forbereder en fullstendig fornyelse av sin produktlinje med over 100 nye produktversjoner.
ASUS forbereder en fullstendig fornyelse av sin produktlinje med over 100 nye produktversjoner.

Annonse


Asus har meldt inn mer enn 100 grafikkort basert på NVIDIA GeForce RTX 30 til EEC

ASUS fornyer hele produktlinjen sin med NVIDIA GeForce RTX 30 og har akkurat meldt inn over 100 nye og oppdaterte produkter til EEC.

RTX 3070 Ti og 3080 Ti

Av de innmeldte modellene så finner vi modeller med både LHR (Low Hash Rate) og CMP-kort spesielt tilpasset kryptoutvinning, såvel som hittil ikke-lanserte RTX 3070 Ti and 3080 Ti.

Når det gjelder de kortene som hittil ikke er lansert så er det forventet at ASUS vil sende ut NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti med alle tilgjengelige ROG STRIX-varianter. Det skal også inkludere den anime-inspirerte “GUNDAM”-versjonen og den vannkjølte ROG STRIX LC.

RTX 3070 Ti får ikke sammme oppvartningen og den vil kun komme som sort og sølv ROG STRIX-varianter, en EK-versjon med forhåndsinstallert vannblokk, samt en TUF og TURBO-variant.

Annonse
V2 modeller

ASUS sin innmelding av produkter til EEC innholdet en lang liste med “V2 series”-modeller som sannsynligvis vil bli ASUS sin versjon av kortene med LHR (Low Hash Rate). Den listen inneholder blant annet RTX 3090, RTX 3080, RTX 3070, RTX 3060 Ti, og RTX 3060. Kort som ROG STRIX og GUNDAM vil ikke komme med LHR. Overraskende nok er RTX 3090 på listen, dette er noe uventet ettersom 3090 ikke offisielt skal ha fått LHR funksjonaliteten.

Krypto-kort

Også ASUS kommer med dedikerte kort myntet på utvinning av kryptovaluta, og CMP 30HX hadde tidligere ikke flere minnekonfigurasjoner, men i listen sendt over til EEC så har ASUS oppgitt flere mulige konfigurasjoner av dette kortet også.

Antall modeller i denne rapporten er noe av det mest omfattende på lenge, med over 100 modeller innrapportert så tyder det på at ASUS med dette ønsker å oppdatere hele sin produktlinje.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse