Whatsappiosandroid
Vil gjøre det lettere å overføre samtale- og chattehistorikk mellom Android- og iOS-enheter.

Annonse


Lettere plattformbytte mellom Android og iOS

WhatsApp jobber med en ny funksjon som vil gjøre det lettere å overføre chat-historikk mellom Android- og iOS-enheter. Det vil være nyttig for dem som migrerer fra iOS til Android og omvendt.

Gjenopprette chattehistorikken

For øyeblikket tilbyr WhatsApp ingen mulighet for å gjenopprette chatloggen når du bytter til en enhet som kjører et annet operativsystem, men det forventes at selskapet snart lanserer verktøyet Chat History Migration. Pr. nå kan du endre telefonnummeret ditt uten å tape samtalehistorikken og til og med overføre chat-historikken. Men denne funksjonen fungerer bare når du bytter innenfor ett og samme operativsystem.

Lar deg snart motta autentiseringskoder på WhatsApp

Facebook har jobbet med å integrere WhatsApp og Instagram i ett stort økosystem. Instagram jobber med en ny funksjon som lar deg motta autentiseringskoder (2FA) på WhatsApp.

Brukerne vil kunne velge om de vil motta 2FA-koder via WhatsApp Messenger eller WhatsApp Business. Denne funksjonen ble først rapportert av @alex193a på Twitter.

Annonse
WhatsApp-støtte på flere enheter

Kilden har også delt et skjermbilde som antyder at du må aktivere alternativet “SMS først” for å få autentiseringskoden på WhatsApp. Funksjonen vil være nyttig når WhatsApp aktiverer støtte for flere enheter. Det lar deg motta 2FA-koder for å logge på Instagram fra nettet, selv om hovedenheten er slått av.

Funksjonen er fortsatt under utvikling.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse