Åpner butikk på Manhattan.
Åpner butikk på Manhattan. Naturlig stopp neste gang i NYC.

Annonse


Google går fysisk

Google vil åpne sin første fysiske Google Store i New York. Den får adresse rett under Googles kontorer i Chelsea på Manhattan og skal selge harde varer som Pixel-mobiltelefoner, Nest-produkter og Fitbit-armbånd. Google vil også ha kundestøtte på stedet som kan hjelpe besøkende med tekniske problemer, installasjoner og reparasjoner.

Ta og føle på-butikk

Mange kunder vil fremdeles oppleve maskinvaren før de kjøper den – og få innsikt i hvordan det føles, høres og kjennes i hånden eller tar seg ut på skrivebordet. Eller de kan handle på online-varianten av GoogleStore og hente bestillingen i butikken.

Google 

Naturlig forlengelse

Chelsea-området er “hjemmet” til mange av Googles drøyt 11 000 NYC-ansatte. Google har holdt til i New York de siste tyve årene og ser på butikken som en naturlig forlengelse av sitt engasjement i byen.

Google Store åpner dørene en gang sommeren 2021.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse