Annonse


Nå gjør Bang & Olufsen noe helt annet – dette koster mini-høyttaleren med 27 timer batterilevetid

Bang & Olufsen har i dag avslørt Beosound Explore, “en sporty høyttaler til tur og andre eventyr”, som det heter i pressemeldingen.

Dette er den første høyttaleren med anodisert aluminium type to

Denne er vanntett med IP67-sertifisering og 27 timer batterilevetid og en vekt 631 g. Lyden serveres av doble 1,8″ “full range”-høyttalere.

– Beosound Explore er vår tøffeste høyttaler hittil, laget for å tåle vær og vind. Høyttaleren er støv- og vanntett, og pakket inn i en ripesikker overflate laget av anodisert aluminium type to. Den eksepsjonelle lydkvaliteten, kombinert med størrelsen, gjør Beosound Explore til den perfekte følgesvenn for ethvert eventyr, Struer – 20. mai 2021 sier Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Managementhos Bang & Olufsen.

Koster 1499 danske kroner

Beosound Explore i svart Anthracite, samt den grønne modellen, ble lansert i dag. Grey Mist-modellen kommer sommeren i år.

Selv om dette er en liten reise-høyttaler, mener danskene at den leverer selskapets signaturlyd

Beosound Explore kan pryde seg med Bang & Olufsens klassiske kvalitetslyd og har doble 1.8” full range-drivere som leverer kraftig lyd. Det er viet mye oppmerksomhet til ytelsen utendørs, noe som eksemplifiseres i bassen – som er kapabel til å spille på 59dB. «Grillen» på høyttaleren følger hele veien rundt for en 360-graders lydopplevelse, perfekt for lange kvelder rundt bålet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse