windows10xvraket
Windows 10X lanseres ikke i år, det lanseres faktisk aldri. I stedet integreres deler av OS-et i Windows 10, men vi er usikre på hvor mye av grensesnittet som følger med.

Annonse


OFFISIELT: Microsoft vraker Windows 10X

Microsoft snublet dessverre med både Duo og Neo. Duo har fått store priskutt i USA, og vi blir ikke overrasket om de dropper dette produktet snart også.

Nyheten om at Microsoft ga opp Windows 10X ble først lekket tidlig denne måneden.

Baker inn 10X-teknologi i Windows 10

Nå har Windows 10X, OS-et som skulle drive disse enhetene og laptoper, også i samme kategori som Neo: droppet. Microsoft ønsker ikke lenger å lansere Windows 10X som et frittstående OS, og skal i stedet bake inn deler av OS-et i Windows 10. Det er vel en god nok løsning, og noe som burde ha vist seg å være logisk før de startet utviklingen.

Microsoft gjemte kunngjøringen i en pressemeldingen “How to get the Windows 10 May 2021 Update” som vi allerede har meldt kan lastes ned.

Slik kommenterer Microsoft vrakingen

“I stedet for å lansere Windows 10X i 2021, som vi opprinnelig hadde tenkt å gjøre, utnytter vi det vi lærte og akselererer integreringen av grunnleggende 10X-teknologi i andre deler av Windows og i andre produkter.

Faktisk reflekteres noe av dette allerede i kjernen av Windows i Windows Insider beta-er, for eksempel den nye appcontainer-teknologien vi integrerer i produkter som Microsoft Defender Application Guard, en forbedret Voice Typing-opplevelse og et modernisert berørings-tastatur med optimalisert tastestørrelser, lyder, farger og animasjoner. Teamene våre fortsetter å investere i områder der 10X-teknologien vil bidra til å møte våre kunders behov, samt evaluere teknologiopplevelser både innen programvare og maskinvare som vil være nyttige for våre kunder i fremtiden.”

Betyr dette at Windows 10 i fremtiden vil se mer ut som Chrome OS, i det minste på formfaktorer der de gir mening?

En nær ferdig versjon av Windows 10X.
Chrome OS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse