spotifyhifi
Det ser ut til at Premium-abonnement er nok til å få HiFi. Vi tror ikke Spotify tar sjansen på å prise seg over Apple Music HiFi.

Annonse


Nå kommer snart Spotify HiFi – dette må du vite

I februar annonserte Spotify at de skal lansere en HiFi-versjon av tjenesten i løpet av året.

Slik merkes HiFi-musikk i Spotify

Siden den gang har vi ikke hørt noe mer – før nå. En Redditer oppdaget nemlig “HiFi”-ikonet, blant annet på en Michael Jackson låt, Workin’ Day and Night. HiFi dukket opp på et normalt Premium-abonnement, så det ser ut til at man ikke vil måtte betale, akkurat som med Apple Music,

For å få tilgang måtte personen trykke kjapt på ikonet før det forsvinner igjen, det er jo ikke mening man skal ha tilgang allerede.

Apple Music HiFi lanseres i juni som en gratis oppgradering, men merk at AirPods og AirPods Max ikke støtter høykvalitets-lyd (ikke kablet, heller) da mobilene kun makter å sende AAC-formatet trådløst.

Annonse
Dette melder Spotify om tjenesten

Også med Spotifys tjeneste må man bruke en kablet enhet, som hodetelefoner, for å dra nytte av “lossless”, altså 16-bit/44.1kHz eller bedre.

De fleste Bluetooth-enheter støtter ikke HiFi fullt ut, men du kan spille musikk med høyere kvalitet enn “Very High”.

Spotify

Tjenesten justerer sågar også ned lydkvaliteten ned fra “HiFi” om koblingen er svak, og merk at det jo lønner seg å lagre høy-kvalitets musikk lokalt slik at man slipper å strømme opp til 40MB og tappe dataplanen veldig fort.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse