wearios2021
Vi håper Google ikke bare avslører nye Wear, men også bedre brikkesett til klokkene, gjerne utviklet av dem selv og ikke Qualcomm som ser ut til å ha glemt smartklokker.

Annonse


Endelig blir Apple Watch sin største konkurrent helt ny og vi får kanskje vite alt i kveld – Android 12 beta lanseres også

Android Wear har stått stille veldig lenge.

Google I/O starter i dag klokken 19:00

Apple dominerer salget av smartklokker som de dominerer nettbrett-salget (om enn i mindre grad) – vi håper at noen gjør noe med dette og utfordrer.

Dessverre har Android-økosystemet vært rammet av alt for trege maskinvare-evolusjoner – det er som at Qualcomm har gitt opp.

Vi håper det kommer lysere tider i møte, for nå er det avslørt at Google skal vise frem helt nye Wear under årets I/O-messe som jo starter i dag. Utover dette vet vi ikke mer, så det skal bli spennende å se hva som avsløres.

Forvent større forbedringer i Android 12 beta 1 som lanseres i kveld

Det er fra før av annonsert at den første Android 12 beta-versjonen skal lanseres under I/O, og har lekket ganske så store forbedringer av berørings-grensesnittet, noe det først ble hintet til under lanseringen av den nyeste utviklerversjonen der ting som volum-kontrolleren har fått et avrundet visuelt uttrykk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse