ipadpro129
Apple sliter med å levere nok XDR-paneler for den største iPad Pro M1-modellen, men noen krise kan det ikke omtales som.

Annonse


Apple vil slite med å levere iPad Pro 12,9″, men det er ingen krise i Norge

Etter at Apple annonserte sine to nye M1-maskiner, iMac og iPad Pro, har det vært interessant å følge med på leveringstiden.

Apple forventer å tape minst 33 milliarder kroner grunnet produksjonsutfordringer

For det er den eneste måten å følge med på populariteten til produktene til Apple, spesielt fordi de ikke lenge opplyser om antallet solgte i kvartalsmeldingene.

For de av dere som virkelig ønsker en iPad Pro M1, så er sikkert bestillingen for lengst utført, og for de andre av dere som eventuelt avventer ser det ikke ut til å være noen krise.

iMac M1 kan leveres fra forholdsvis 3 til 4 uker for den aller rimeligste, til 5 til 6 uker for de to dyrere grunn-modellene.

Annonse
Utsolgt, men ingen krise

Nå melder Bloomberg at Apple har problemer med å produsere nok miniLED-paneler til den største modellen, som jo er den eneste med Liquid Retina XDR. Avisen meldte allerede før annonseringen, rettere sagt i april, at det ville bli utfordrende for Apple å produsere nok, og det fikk de rett i.

Det overraskende er vel egentlig at det fremdeles ikke tar mer enn 4 til 6 uker å levere iPad Pr 12,9 i Norge, og det kun dager før de første brettene lander i postkassa til de første kundene.

Apple har vært mer utsolgt med andre produkter

Det har mange ganger vært langt lenger ventetid på andre produkter, men det er klart: ønsker man en med en gang, kan opp til 6 uker være lenge nok.

Apples produksjonspartnere sliter rett og slett med å produsere nok paneler fordi de er mer avanserte, et problem som kommer til å gå seg til, men som neppe løses i år.

Apples minste iPad Pro, 11 tommeren, har en leveringstid på 2 til 3 uker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse