nvidiamarblesrtx
Du kan laste ned Nvidia sin RTX-demo Marbles om har et rått nok skjermkort.

Annonse


Det er vanvittig hva de får til med grafikk nå – prøv dette selv

Du husker kanskje denne saken fra september 2020: “Dette er ikke ekte – se 8K ray tracing gaming“. Den gang viste Nvidia demoen frem på et Quadro RTX 8000 med 48GB (!) RAM. Disse koster rundt 60 000 kroner.

Nå kan du prøve på et langt rimeligere kort

Nå kan du endelig, om du har et RTX-skjermkort, teste den imponerende grafikk-demoen med ray tracing, og et detaljnivå som vi neppe har prøvd før. I denne verdenen ser du objekter sakset fra den ekte verdenen og plassert i verden som fremstår som foto-realistisk med skygger som ser utrolig ut.

Dette ser ut som CGI man kan kontrollere.

Digital Foundry

Prøv med en gang, spesielt om du har et RTX 3080

RTX 3080 eller Quadro RTX 5000 er anbefalt for den beste opplevelsen (i kombinasjon med GeForce driverne 456.71), men takket være støtte for DLSS bør det være mulig for også svakere RTX-kort å levere en tilfredstillende opplevelse.

Du må laste ned Nvidias Omniverse (beta) plattform.

Dette er Nvidia Omniverse:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse