Battlefield V var ikke høydepunktet i følge EA, det kommer dette året.
Battlefield V var ikke høydepunktet i følge EA, det kommer dette året.

Annonse


Battlefield 6 “restarter” franchisen og får et “utrolig” antall samtidige spillere

Battlefield V var på ingen måte høydepunktet i franchisen av Battlefield spill, så nå har EA som målsetning at årets nye Battlefield skal bli en restarten spill-serien trenger.

Nye takter

Det var under EA sin årlige inntjeningsrapport så sier CEO i EA, Andew Wilson, at Battlefield 2021 skal bli “relanseringen av franchisen”.

– Vi er veldig entusiastiske når det gjelder Battlefield, alt jeg har sett i spillet er spektakulært. Og jeg tror det kommer til å bli en fantastisk relansering av den franchisen i år, og vil føre oss til en utrolig live-tjeneste for fremtiden, sier Andrew Wilson fra EA

Dette bildet hevdes å være fra nye Battlefield 6, og fansen venter i spenning på hva som skjer 8.juni.

Les også: Fansen går bananas, kan dette være Battlefield 6 og hva skjer 8. juni?

Annonse
Wilson legger til at han har sett den nye Battlefield-traileren, og at det er “utrolig.” I tillegg til det nevner han hvordan spillet vil inneholde “utrolige spillerantall”, noe som tyder på at ryktene om 128-spiller-kamper faktisk ligger i kortene dette er noe utgiveren antydet tidligere også i år, når de uttalte at spillet ville inneholde “Flere spillere enn noen gang før.”

Mye nytt i tiden fremover

Det fremkommer også at en avslørende trailer skal komme i neste måned og vi antar at datoen er 8.juni. EA er også veldig entusiastiske for hva teamet har klart å gjøre med de nye konsollen, superlativer som “helt utrolig” benyttes, skal gjelde både ødeleggelse i spillet, antall samtidige spillere og spillmekanikk. Det er også klart at spillet skal slippes til både forrige og siste generasjons konsoller, selv om ryktene skulle ha det til noe annet tidligere i år.

Gleder du deg til neste Battlefield?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse