Microsoft flytter Dolby Vision HDR til Alpha Insider slik at flere kan teste funksjonen, den skal snart rulles ut til alle.
Microsoft flytter Dolby Vision HDR til Alpha Insider slik at flere kan teste funksjonen, den skal snart rulles ut til alle.

Annonse


Nå kan du teste Dolby Vision HDR til Xbox Series X/S

Funksjonen er tilgjengelig via Insider Alpha nå, men skal snart rulles ut til alle.

Utvider testingen

Microsoft utvider testingen nå av Dolby Vision HDR på Xbox Series X/S ved å rulle den ut til Inder Alpha så flere av Xbox-brukeren kan teste og gi sine tilbakemeldinger. Det er disse tilbakemeldingene selskapet tar med seg videre i neste runde før funksjonen rulles ut til alle snart, Microsoft har tidligere lovet at det skulle skje “en gang i løpet av året”.

Krever Dolby Vision støtte

Oppdateringen skal gi spillene mer livlige farger, skarpere kontrakt og opptil 40 ganger lysere detaljer i spill, den skal bildeinnstillingene automatisk og Microsoft har jobbet med Dolby for å lage en oppdatering som “muliggjør en mer nøyaktig HDR-spillopplevelse når den er koblet til en Dolby Vision-støttet TV.”

Microsoft og Dolby jobber med TV-produsenter for å optimalisere Dolby Vision-opplevelsen på så mange skjermer de kan før de ruller den ut til alle.

Annonse
Kan testes nå

Hvis du er registrert i Insider Alpha-programmet og vil spille spill med Dolby Vision, bør du sørge for at den nyeste firmware er installert på TV-en. På den måten kan du kanskje dra nytte av funksjoner som automatisk lavforsinkelsesmodus og variabel oppdateringsfrekvens også.

Noen testere meldte i mars at Dolby Vision-spill ble aktivert i en Xbox Insider Alpha-oppdatering for blant annet Borderlands 3, Gears 5 og Halo: Master Chief Collection.

Microsoft sier at de snart vil dele mer informasjon om spillene som utnytter funksjonene til Dolby Vision.

Er du med i Insider Alpha? Del gjerne din erfaring med oss i kommentarfeltet!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse