Google slår på stortromma iår. Illustrasjon: Jon Prosser

Annonse


Drastisk redesign av Pixel 6

Etter to år med noe forvirrede Pixel-lanseringer later det iår til at Google slår på stortromma. Tidligere har vi kun fått vite at Pixel 6-serien vil kjøres av Whitechapel-brikkesettet. Denne gangen har vi Googles mulige design på gang.

Stor, horisontal “bump”

Med nytt brikkesett er det fornuftig av Google å friske telefonen ellers opp, ikke holde igjen som med Pixel 5s “fornuftige” kompromisser.

Max Weinbach som mest er kjent for sine Samsung-lekkasjer, bekrefter dataanalytikeren Jon Prosser som antyder at Google planlegger drastisk redesign av Pixel 6, langt utover det vi tidligere har sett i serien. Det er viktig å understreke at gjengivelsene ikke kommer direkte fra Google, men er annenhånds gjengivning.

Illustrasjon: Jon Prosser
Jon Prosser.

Den mest bemerkelsesverdige designfunksjonen er en stor horisontal kamerabump. Over kameramodulen er et farvet snitt. Farvene kan avvike.

Annonse
Sentrert selfie-kamera

Skjermen har et sentrert hull for selfie-kameraet i motsetning til Pixel 5s venstremonterte løsning. Det ser også ut til at det kommer en fingeravtrykkssensor istedenfor ansiktsgjenkjennelse.

Lekkasjen nevner to varianter; en mindre standard Pixel 6 og en større Pixel 6 Pro. Den eneste åpenbare forskjellen basert på denne informasjonen, er at Pro-modellen får et tredje kamera. Ingen spesifikasjoner er nevnt utover det allerede lekkede GS101 Whitechapel-brikkesettet.

Kilde: 9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse