ps525nyespill
Horizon: Forbidden West har ingen lanseringsdato, men er planlagt senere i år.

Annonse


Mer enn 25 nye spill på vei til Playstation 5

Playstation Studios har spennende nyheter å melde.

Nesten halvparten er helt nye spill-merkevarer

Det er Hermen Hulst som har snakket med Wired om hva som kommer til PS5.

Hulst har ledet Playstation Studios siden 2019, og studioet er aktuelle 18. mai med Days Gone til PC. Ratchet & Clank: Rift Apart er neste ut 11. juni til PS5, etterfulgt av Horizon: Forbidden West (PS5) med en planlagt lansering senere i år.

Men det er konsoller som er spennende da spillene kommer dit først, og nå avslører Hulst at det er intet mindre enn 25 spill under utvikling til Playstation 5 – nesten halvparten av disse er helt nye merkevarer.

Annonse
PS5-spillere brukere mye mer tid med konsollen

“Det er en utrolig mengde variasjon, forklarer han og sier at det er snakk om alt fra store til mindre spill og forskjellige sjangre.

Sony bruker også anledningen til å skryte av hvor mye PS5-kundene bruker konsollen mye mer sammenlignet med PS4 (under en periode i 2013 til 2014 som man kan sammenligne med): vi snakker her 81 prosent mer tid (godt hjulpet av covid, vil vi tro) på konsollen, samtidig som 11 prosent flere spill er solgt i de første fem månedene PS5 var i salg, sammenlignet med forgjengeren.

Når man ser på Playstation-økosystemet total-sett, spilte kundene 20 prosent mer i mars 2021 sammenlignet med et år før.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse