roombaprogramvareoppdatering
Roomba 900-serien er en av modellene som har fått levert en skikkelig stor programvareoppdatering.

Annonse


iRobot Roomba og Braava er storoppdatert med nye funksjoner

Robotene til iRobot med støtte for den nye Home-app, lansert i august i fjor, er storoppdatert.

Braava også oppdatert

“Robotene er tilkoblet WiFi og gir deg nå personlige rengjøringsforslag basert på ditt liv og ditt hjem.

Både Roomba og Braava er altså oppdatert. Sistnevnte er utstyrt med en gulvmopp.

I tillegg kommer de med forslag til ekstra rengjøring i pollensesongen samt når kjæledyret ditt røyter ekstra mye”, forklares det i pressemeldingen som nå lister opp en rekke store funksjonsforbedringer:

  • Rengjør mens jeg er ute – Roboten tilpasser seg livet ditt, og via plasseringen av mobiltelefonen din vet den når du forlater hjemmet. Den setter automatisk i gang rengjøringen så snart du er ute av døren. Hvis den ikke er ferdig innen du kommer hjem, stopper den automatisk. På den måten blir du aldri forstyrret, men kan i stedet nyte godt av rene gulv.
  • Anslått rengjøringstid – Er du i tidsnød, eller har du glemt å sette i gang robotstøvsugeren i god tid før gjestene kommer? Ikke noe problem – via appen kan du se hvor lang tid det tar å støvsuge de rommene du ønsker. Tilgjengelig på iRobot Smart Mapping-roboter.
  • Tidsbegrenset rengjøring – Hvis du har en robot uten Smart Mapping, har vi gode nyheter til deg også. Med funksjonen: «Tidsbegrenset rengjøring» kan du sette igang roboten med å støvsuge i forhåndsinnstilte tidsintervaller på 15 – 30 – 45 minutter. Deretter returnerer roboten automatisk tilbake til ladestasjonen. På den måten får du tidsbegrenset støvsuging etter behov.
  • Braava jet m6 – Via iRobot Home-appen på Smart Map kan du angi høye dørterskler og samtidig tillate at Braava jet m6 forsøker å kjøre over dem uten å sette seg fast. Slik oppnår du komplett rengjøring uten at du blir forstyrret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse