homepodflopp
HomePod tilbyr god lyd, men mange fant nok at prisen var hard å svelge, og om man ikke er fornøyd med Siri på iPhone, var dette trolig nok en grunn til å droppe den.

Annonse


HomePod er Apples største flopp

13. mars ble det kjent at Apple ga opp HomePod, altså den største modellen lansert tidlig i 2018.

Apple ga opp for 58 dager siden, fremdeles er det HomePods igjen på lager

Mini-en er fremdeles på markedet, og produseres etter hva vi skjønner som normalt, men den største var nok for dyr. Var den en assistent? Ja, men nei: Siri er ikke så smart og er alene ikke grunn til å handle en, og grunnet størrelsen og prisen tror vi de som endte opp med å handle en eller beholde sin, gjorde det fordi de setter pris på at lyden er så god som den er.

Men det er ingen tvil om at dette ganske så sikkert er det produktet i nyere Apple-historie som har solgt aller dårligst. Altså, produktet ble avskaffet i mars, nå er det 12. mai og produktet er fremdeles å finne i hvitt på Apples amerikanske nettside. Her i Norge selges hverken HomePod eller HomePod mini.

Som 9to5Mac oppdaget, så handlet YouTube-er Michael Kukielka en HomePod fra Apple, og fant at den var produsert for tre år siden.

Dette sa Apple om produksjons-stoppet:

“HomePod mini har vært en hit siden debut i fjor høst, og tilbyr kundene fantastisk lyd, en intelligent assistent og smart hjemmekontroll for kun 99 dollar. Vi fokuserer på ‌HomePod mini‌. Vi avvikler den originale ‌HomePod‌-en som fremdeles vil være tilgjengelig så lenge beholdningen varer gjennom Apple Online Store, Apple Retail Stores og autoriserte Apple-forhandlere. Apple vil gi ‌HomePod‌-kunder programvareoppdateringer, service og support gjennom Apple Care.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse