galaxybudsproøreinfeksjon
Samsung Galaxy Buds Pro er utformet som størsteparten av slike produkter, og bør ikke by på en større andel øreinfeksjoner enn eventuelt andre produkter som Apple AirPods Pro, men nå rapporteres det problemer med begge.

Annonse


ITavisen-leser sier han fikk øre-infeksjon av Galaxy Buds Pro – han er ikke alene om å mene det

Hva er greia med at folk klager over infeksjoner i øret etter bruk av ørepropper?

Hva er det som forårsaker dette?

Vi vet ikke riktig enda, men faktum er at nå klager også Galxy Buds Pro-eiere over øre-infeksjoner etter at vi først rapporterte om dette problemet i forhold til AirPods Pro.

Som vi skrev i mars:

“Ørene mine renner når jeg bruker mine nye AirPods pro. Har noen andre opplevd dette problemet? En annen bruker forteller at han kjøpte AirPods Pro og det var silikonspissene han reagerte allergisk på. Han anbefaler alle som opplever kløe, å slutte å bruke podsene og gå til doktor for å få sjekket om du kan ha fått infeksjon i ørene.”

Dette melder ITavisens lesere

Faktisk rapporterte ITavisen-leser, RAB_67, i kommentarfeltet til denne artikkelen følgende:

Annonse
“Uff, jeg opplever akkurat dette med Samsung Galaxy Buds Pro. Har tidligere brukt Jabra sine uten å oppleve slike problemer. Tenkte kanskje jeg hadde vært uheldig og skrapt borti noe i ørene, men da jeg prøvde igjen etter at ørene var blitt bra kom det tilbake etter kort tids bruk. Trist for de er kjempegode på lyd og komfort.”

Nå har vi mottatt nok en tips fra en leser som opplever med Samsungs propper etter at han først leste Sammobile sin dekning av problemet i går. I flere måneder har han nå hatt en infeksjon, og han mener det er proppene som er synderen.

Til ITavisen forteller han at Samsung Norge avviser at dette er et problem etter at han tok kontakt, men han mener at problemet også kan omfatte Galaxy Buds Live:

Personlig har jeg hatt infeksjon i øret i et par måneder nå, noe jeg knytter til bruk av Galaxy Buds Pro, og muligens også Galaxy Buds Live.

Dette sier Samsung

Ovenfor internasjonal media forklarer Samsung at de følger internasjoanale vedtekter hva angår materialer.

Dessuten, er man allergisk mot rustfritt stål og nikkel, så er det trolig best å ikke bruke slike produkter om man opplever problemer, eventuelt sørge for at huden ikke har kontakt med annet enn gummien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse