Cybertruck ble vist frem i New York denne helgen.
Cybertruck ble vist frem i New York denne helgen.

Annonse


Viste frem Cybertruck-prototypen i New York

Pickupen fra Tesla har ikke vært vist frem mye siden lanseringen, hvor Musk skapte furore med en helt annerledes design på en av USAs mest kjære ikoner.

Sjeldent vist frem

Det var i anledning av Musk sin opptreden på SNL at Cybertrucken også ble vist frem i New York. Tidligere har bilen knapt vært vist frem mer enn en håndfull ganger. Selv om man trygt kan si at det ikke er noen annen pick-up som har fått like mye oppmerksomhet som Teslas Cybertruck så har antall ganger man har kunnet se den IRL vært overraskende få.

Men New Yorkere kunne denne helgen se bilen i Teslas butikk i New York, nærmere bestemt i området som heter Meatpacking District.

Musk på Saturday Night Live

Annonse
Om det var noen klar årsakssammenheng mellom Musk sin opptreden på komi-programmet SNL (Saturday Night Live) og at Cybertrucken kom til New York vites ikke, men Musk er ikke kjent for å la en sjanse til gratis PR gå ubenyttet forbi. Musk kan nå stille seg inn i rekken av personligheter som har fått æren av å være vert for programmet som har gått på TV-skjermen siden 1975.

Musk sørget også for at alle hans følgere utenfor USA kunne se programmet og postet link Youtube for sine følgere på Twitter, i skrivende stund står det at videoen er privat og man kan ikke se noe, men du kan se en samling av høydepunktene i videoen nederst i denne saken.

Høydepunktene fra Musk sin opptreden på SNL. Kilde: ENews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse