residentevilvillage
Det er sommer og tid for skrekk og gru i form av spill og film. Resident Evil Village er et av få AAA-spill dette kvartalet.

Annonse


Resident Evil Village er en mega-hit

Tall fra Storbritannia tyder på at meget gode Resident Evil Village er en stor suksess, helt sikkert hjulpet av at det ikke er andre AAA-spill å konkurrere mot.

Village gjør det meget godt – PS5 og 4 leder i Storbritannia

I landet er nemlig spillet den tredje største lanseringen til Playstation 5, kun overgått av Spider-Man: Miles Morales og Assassin’s Creed Valhalla. Spillet troner nå på toppen av ny-salgs-listen.

For øvrig tok Sony tok størstedelen av kaka med 49 prosent av kopiene på PS5, etterfulgt av PS4 (31 prosent) og Xbox 20 prosent.

Hva angår fysiske kopier er dette den nest-største lanseringen i år (de to andre vi nevnte ble jo lansert i fjor), og kommer kun etter Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Steam-salget er ikke inkludert

Salget er så godt at etter kun en uke er det den syvende største PS5-lanseringen totalt, og kommer etter Spider-Man: Miles Morales, Assassin’s Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, Demon’s Souls, Watch Dogs Legion og Sackboy: A Big Adventure.

Annonse
Tross det gode salget på nye konsoller er salget langt unna Resident Evil 2: Remake i 2019 da salget var 25 prosent høyere, og 40 prosent ned sammenlignet med Resident Evil 67 som ble lansert i 2017.

Merk at det kun er fysiske kopier som telles, så totalsalget er nok meget godt i og med at salget av digital-kopier akselerer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse