spacexdogecoin
SpaceX godtar nå Dogecoin som betalingsmåte og skal bruke den første transaksjonen til å sende opp satseliten DOGE-1.

Annonse


Elon Musk og SpaceX godtar Dogecoin som betaling: skal sende DOGE-1 satellitt til månen

SpaceX godtar nå Dogecoin som betalingsmåte.

Satellitten kommer ikke fra SpaceX, den skal bare sitte på

Digitalvalutaen skal betale for oppskytingen av av satellitten DOGE-1 som sendes opp av, og betales av Geometric Energy Corporation. DOGE-1 sitter på med Falcon 9-raketten til SpaceX og det hele skal skje i første kvartal neste år.

Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

I pressemeldingen heter det blant annet:

Nettopp takket være denne transaksjonen, har DOGE vist seg å være en rask, pålitelig og kryptografisk sikker digital valuta som fungerer når tradisjonelle banker ikke kan og ikke er sofistikerte nok til å finansiere et kommersielt Måne-oppdrag i sin helhet.

SpaceX

Geometric tar i bruk store ord nå de omtaler det som mange nok tenker er et markedsføringsstunt:

“Transaksjonen etablerer Doge som en valuta i romfartssektoren, og er sofistikert nok til å finansiere et kommersielt måne-oppdrag i helhet”. Videre avsløres det at alle kommende forretninger mellom de to selskapene vil nytte Dogecoin, også til Mars.

Annonse


1. april tweetet Musk dette og typisk endte det som alle trodde var en april-spøk, med å bli virkelighet:

Meme-et som ble mer enn en spøk

Dogecoin startet som en spøk, fortsatte som et meme, men sponses stadig mer seriøst av en av verdens rikeste menn, altså Elon Musk som sendte verdien på kryptovalutaen som frontes av en Shiba Inu, for så å sende den tilbake opp igjen.

24. mars offentligjorde Tesla at de godtar Bitcoin som betaling, men det er ikke uten risiko.

Elon Musk signerer autografer og snakker om doge i forbindelse med SNL-gjesteopptreden:

Annonse


Annonse


Annonse