Elon Musk SNL
Første Asperger på scenen i Saturday Night Live.

Annonse


Elon Musk er “livsfarlig”: En spøk sendte Dogecoin ned 30 prosent

Lørdag 8. mai gikk Elon Musk på scenen som vert i det klassiske amerikanske underholdningsprogrammet Saturday Night Live. 

Levde fra hånd til munn

Han er født i Syd-Afrika, men flyttet til Canada som 17-åring for å slippe unna mobberne fra grunnskolen og militærtjenesten. Der bodde han hos slektninger og levde for en dollar dagen. I 2002 fikk han amerikansk statsborgerskap og startet det som ble til PayPal. Han solgte PayPal og pengene han fikk ble startkapitalen som har ledet til Tesla og SpaceX – og om det fortsetter i Musks vei, til månen og Mars.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Idag kan mobberne fra skolen angre. Alle vil ha Elon Musk. Hvert ord som slipper over leppene hans er gull verd. En tweet fra ham kan være verd milliarder

Annonse


En Aspergers på scenen

Det siste er altså at multitalentet Musk entrer underholdningsbransjen. I lørdagens Saturday Night Live hadde han med seg kjæresten, sangerinnen Claire Elise Boucher, kjent under artistnavnet Grimes. Der innledet han med å si at det nok er første gang det står en Aspergers på scenen i SNL. Så slo han en morsomhet om Dogecoins som sendte kursen ned 30 prosent. Mannen kan være livsfarlig, som dere skjønner.

es også: Hvordan kjøpe Ethereum

Med seg i programmet hadde han skuespillerinnen og syngedamen Miley Cyrus. Noen klipp ligger på YouTube. NBC slipper programmet i 100 land.

Annonse


Annonse


Annonse