OnePlus Watch
OnePlus Watch får de funksjonene den skulle hatt fra starten av.

Annonse


Etterlengtet oppgradering av OnePlus Watch

OnePlus Watch har førsteklasses design, god batterilevetid og ytelse. Men et par viktige funksjoner har manglet som er tilgjengelig på smartklokker som koster halvparten. 

Tre viktige funksjoner

Nå har OnePlus en oppdatering for smartklokken og den gir tre viktige funksjoner. Det er en “alltid på”-funksjon for skjermen, en funksjon for fjernkontroll av kamera og en ny treningsmodus for maraton – pluss noen generelle forbedringer.

Oppdateringen for OnePlus Watch blir i god OnePlus-tradisjon først tilgjengelig for en liten andel av brukerne. Når OnePlus får bekreftet at oppdateringen ikke har kritiske svakheter, begynne den å rulle ut til alle.

Endringslogg OnePlus Watch B.48

  • Skjermen “Alltid på”
  • Fjernkontroll for kamera-funksjon
  • Maraton trening
  • Optimaliserer brukergrensesnittet
  • Løser kjente problemer og forbedrer systemstabiliteten

Batterilevetiden halveres med “alltid på”

Den nye alltid på-funksjonen for skjermen gjør at klokkeskjermen ikke skrur seg av. Dette vil redusere batterilevetiden til omtrent det halve.

Annonse
Hvis du har mottatt oppdateringsvarselet på OnePlus Watch, må du sørge for å ha minst 40 prosent strøm igjen på klokken før du oppdaterer. Sørg også for å holde klokken nær telefonen for ikke å forstyrre Bluetooth-tilkoblingen under installasjonsprosessen.

Kilde: XDA Developers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse