sonyxperiapro
Sony Xperia PRO er ikke som andre mobiler på en rekke forskjellige måter.

Annonse


Sonys nye mobil koster 24 990 kroner og har HDMI-inngang!

Hvorfor i all verden koster Sonys nye mobil 25 000 kroner? Fordi den har HDMI-inngang!

Mobilen lanseres halvveis ut i mai.

Sony Xperia PRO er utstyrt med 6,5″ 4K OLED-panel

Ok da, så er det nok litt mer enn som så, dette er en kameratelefon for de som er skikkelig, skikkelig interessert i produktgruppen og fotografering:

“Sony Europe annonserer i dag at de lanserer Xperia PRO, en ny profesjonell 5G kommunikasjonsenhet som gjør at innholdsskapere, videografer og fotografer kan jobbe raskere og smarte enn noensinne tidligere.”

Annonse
På innsiden finner vi Snapdragon 865 5G og 4000mAh-batteri.

“En kablet Ethernet – eller USB-tilkobling forbedrer hastigheten og stabiliteten av bildefiler mellom enheten og kameraet. Brukere trenger kun å koble et Alpha-kamera til Xperia PRO-enheten gjennom en kablet Ethernet- eller USB-tilkobling, og stillbildene vil automatisk overføres til en FTP-server – slik at innholdsskaperne bruker mindre tid på manuell overføring, og mer tid på å fange det de beste øyeblikkene.”

Xperia PRO er aller først med HDMI-inngang, men hvorfor? Sony forklarer:

“Xperia PRO er verdens første smarttelefon med en dedikert HDMI-inngang – som gjør at brukere kan forbedre arbeidsflyten ved å koble enheten til et Alpha-kamera, eller til et annet HDMI-inngangsutstyrt kamera, for å aktivere en 5G-datakobling, så du kan kringkaste video i sanntid. Ved å bruke kompatible tredjeparts direktestrømmings-apper, kan Xperia PRO strømme videoinnhold fra et kamera som er koblet til HDMI-inngangen, til en RTMP-server eller direkte på populære sosiale medieplattformer.”

Dette forklarer Sony om kamera-teknologien

“Xperia PRO inkluderer den samme bildebehandlingsteknologien som Xperia 1 IIsom gjør den til et kraftig verktøy for fotografering og videoinnhold – til og med som en frittstående enhet. Fordi Xperia PRO alltid er med deg, vil profesjonelle og andre innholdsskapere aldri gå glipp av muligheten til å lage innhold av høy kvalitet på et profesjonelt nivå, eller dele innholdet i sanntid – selv uten et profesjonelt kamera.”

Xperia PRo har blant annet sanntids-autofokus:

Xperia PRO er utviklet i kombinasjon med Sonys Alpha-kameraingeniører, og integrerer teknologi som sanntids-AF (autofokus) på både mennesker og dyr. Den har også et grensesnitt designet for å imøtekomme kravene til profesjonelle fotografer, men en rekke manuelle kontroller, mulighet til å ta opptil 20 bilder per sekund, med 60 autofokus/autoeksponeringsberegninger[ix] i sekundet, og RAW-støtte.

Xperia PRO bruker ekspertisen til Sonys Digital Cinema Camera-ingeniører, og tilbyr en rekke verktøy for å forbedre filmproduksjonen. Brukere kan utfordre kreativiteten med forhåndsinnstillinger for Look fargestyring, 21:9-filmopptak, 4K HDR i sakte film med 24p, 30p, 60p og 120fps[x]og intelligent vindfilter. Den 6,5-tommer 4K HDR OLED-skjermen har et 21:9 CinemaWide-skjermforhold og støtter BT.2020 fargerommet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse