nintendoswitchsalg
Nintendo er kongen av konsoll-inntekter - ikke så vanskelig fordi Sony og Microsoft selger konsoller med tap, men Nintendo øker faktisk salget mye.

Annonse


Ingen kan stoppe Nintendo Switch

Hverken Sony eller Microsoft tjener penger på konsoller. Nintendo på den andre siden, har nærmest ikke hatt annet enn maskinvare-suksesser sett bort fra Wii U som ikke gjorde det så bra som forgjengeren.

Nintendo har solgt over 84 millioner Switch siden 2017

Siden lanseringen av Switch i mars 2017 har konsollen en rekke ganger vært utsolgt, også de siste par årene – konsollen fortsetter å være gull for Nintendo.

Det utrolige er at en fire år gammel konsoll fortsetter å øke, godt hjulpet av covid, men likevel: Switch solgte i 28,83 millioner eksemplarer – det er opp 37 prosent sammenlignet med de 21 millioner konsollene de solgte året før og mer enn selskapet selv håpet på.

Også Nintendo spill-salget tar av

Spill-salget økte også med 37 prosent: Nintendo solgte 230,88 millioner spill sammenlignet med 168,72 millioner året før.

Vinnerne her er Animal Crossing: New Horizons (20,85 millioner), Mario Kart 8 Deluxe (10,62 millioner) og Super Mario 3D All-Star (9,01 millioner).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse