Sun Valley
En rekke designelementer er under oppfriskning i Windows og kommer til din PC til høsten.

Annonse


De har ikke endret disse Windows-ikonene siden 1995, men NÅ skjer det – endrer skrifttype i ny versjon

Sun Valley forventes å komme i høst med nytt visuelt design. En rekke ikoner har levd ubekymret siden Windows 95, men de fleste av de gamle ikonene er ikke ikonisk nok til ikke å bli pensjonert i Sun Valley.

Oppdatert, 20:07:

Microsoft har en nyhet for kommende Windows 10-versjoner (den er å finne i dev-versjon 21376): en oppdatert skrifttype i form av Segoe UI Variable, en forbedring fra dagens Segoe UI som som ikke ser like bra ut som den nye på ulike skjerm-størrelser, spesielt store.

Slik tar den seg ut:

En rekke ikoner allerede redesignet

Pre-testere av Windows 10 rapporterer at en rekke ikoner er redesignet for første gang siden Windows 95-alderen.

Annonse
I tillegg til nye ikoner for Explorer-mapper og systemapper, byr Microsoft på oppfriskede ikoner for for eksempel dvale og diskett.

I forhåndsvisningen er det et sett nye ikoner for mapper / alternativer / knapper inne i Shell32.DLL, modulen som har eksistert i alle varianter av operativsystemet utgitt etter Windows 95. I den neste funksjonsoppdateringen får noen av disse ikonene en makeover.

Nytt vs gammelt. Ill.: Windows Latest

Som du kan se ovenfor har Sun Valley frisket opp flere ikoner med nye farver fra oktober 2020-oppdateringen, inkludert er dvalemodus, kloden, nettverk, disketter osv.

Farverikt og flytende utseende

Mange apper, mapper og innstillinger har også fått mer farverike og flytende ikoner. Ikonene for mye brukte mapper som “Denne PCen”, papirkurven, dokumenter osv. er også endret.

Det står mange igjen å endre og det er sannsynlig at de de aller fleste ikonene i operativsystemet blir oppdatert før lanseringen av Sun Valley.

Sun Valley-oppdateringen av Windows 10 forventes å komme i oktober eller november.

Les også: Windows 10 kunne sett slik ut, men det gjør det dessverre ikke

Kilde: Windows Latest

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse