PG5 PS5
Basketballstjernen Paul George lanserer 'PlayStation 5' joggesko.

Annonse


De ultimate gamer-sko: Nike PG5 PS5 joggesko

Nike har i samarbeid med Sony og frontfiguren Paul George lansert joggeskoene Nike PG 5 ‘PlayStation 5’. De kommer i salg senere denne måneden. 

Paul Georges signatur-sko: Nike PG 5 ‘PlayStation 5’

Paul George er en amerikansk basketballstjerne som spiller for Los Angeles Clippers. Han har OL-gull for USA fra Rio de Janeiro 2016.

I slutten av mars dukket bilder av Nike PG 5 ‘PlayStation 5’ opp på Instagram. Nå har Nike lansert en reklamevideo for Paul Georges signatur Nike-sko — og søndag spilte LA Clippers iført de hvite skoene. 

I kommentarfeltet under videoen spør Pluto V2: “Are these shoes 120 FPS?” Blue Spirit sier “Can’t wait for my feet to have haptic feedback”.

Annonse
Masse PS-detaljer

Ifølge Nike kommer PG 5 ‘PlayStation 5’-skoen i salg senere denne måneden med utsalgspris på 120 dollar, det er en tusenlapp på norsk, men erfaringsmessig blir ting noe dyrere i Norge enn i USA.

Ifølge Nike og Sony har designere fra begge selskapene samarbeidet tett om disse skoene og de begynte allerede før konsollen ble lansert. Designeren heter Yujin Morisawas og hans “kunstneriske visjon og kreativitet preger skoenes PlayStation-former og referanser”.

Skoene oppnår mye oppmerksomhet på sosiale medier, men det er lite sannsynlig at disse skoene noen gang vil oppnå den samme ikoniske statusen som Nikes 2006/2009 Air Force 1-sko som var de første basketball-sko med Nikes Air-teknologi.

Salget starter i “utvalgte globale regioner” 14. mai. I Nord-Amerika kommer de 27. mai.

For 120 dollar er de i alle fall mye billigere enn en PlayStation 5-konsoll, men så har de et noe annet bruksområde.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse