xcloudshadow
Shadow støtter Windows, Mac og mobiler. Grunnet Apple og Microsofts kriging, ble appen fjernet fra App Store en tid, forklarte i dag Lori Wright.

Annonse


Appen Shadow måtte lide fordi Apple og Microsoft kranglet om xCloud, forklarte sjef

Vi husker det var litt merkverdig at Shadow som gir spillere tilgang til en kraftig nett-server med gode skjermkort og CPU-er fikk leve på App Store, men at xCloud ikke fikk lov. Shadow gir deg hele Windows, men er uten tvil myntet på gamere.

Mindre selskap sin app er allerede fjernet to ganger

Forklaringen skal ha vært at Shadow er en tynnklient-tjeneste med Windows, mens xCloud serverer opp det spillet man ønsker.

Men er det hele historien? Nå avsløres det at det var først etter at Microsoft pekte på at Shadow fikk lov å være på App Store, men ikke xCloud, at Apple fjernet appen fra butikken. Senere fikk den komme tilbake.

Følg Epic mot Apple-saken.

Bilde: Shadow

Shadow mener det hele var en misforståelse

“Jeg tror Apple endte med å fjerne Shadow fra App Store basert på e-posten vi sendte dem, men det var ikke meningen altså, det var et biprodukt”, forklarer Microsofts Lori Wright (Vice President, Gaming, Media & Entertainment).

Annonse
Ting som dette, om dette er årsaken til at Shadow ble fjernet, er årsaken til at flere taler for et mer åpent App Store.

Til syvende og sist endte det med at de to egentlig ikke kom enighet, men spill-strømming er på vei til iPhone fordi de “lurer” seg inn via nettleseren. Tjenesten er fremdeles i en lukket beta.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse