sonyepicgames
aSpill-selskapet Epic Games tjener milliarder av dollar på Fortnite hvert år, og står som den aller største inntektskilden med 90 prosent av omsetningen.

Annonse


Epic Games til Sony: – Det er ingen sjanse for at vi ikke får det vi ønsker

I nok et spennende dokument som er avslørt i forbindelse med Apple mot Epic Games, er det avslørt at Epic Games presset Sony hardt i 2018 for å få til Fortnite cross-play. Men Sony klarer ikke å se at det er penger å hente.

Epic Games vet å sette press under forhandlinger

Det er spennende å se hvordan giga-selskapene i bransjen forhandler med hverandre, og jaggu er ikke Epic utrolig offensive i ordlyden, nesten frekke:

“Vi elsker å jobbe med Playstation, og vi ønsker at begge vinner på dette, men jo lenger dette dras ut, jo mindre suksessfullt blir det. Jeg ser ikke for meg et eneste scenario der Epic ikke får det vi ønsker – den muligheten forsvant ut døra da Fortnite ble det største spillet på Playstation”.

Videre listes det en rekke punkter Epic ønsker Sony skal si ja til, inkludert å gjøre Sony til den store helten ved å åpne for crossplay og at Epic sin tilstedeværelse på E3 skulle bli en stor greie med kjendiser og en stor fest.

La oss gjøre dette til en stor seier for oss alle. Epic kommer ikke til å endre mening, så la oss bare bli enige nå.

Epic Games

Dette skrev Sony tilbake

Sony på sin side er langt mer defensive, og peker på at ingen har bevist for dem at dette kan forbedre Playstation-forretningene i noen grad. “Jeg var også av den oppfatning at det ikke skjer noe med Microsoft og crossplay heller. Har dette endret seg?”, spør personen hos Sony.

“Det er mange gode punkter her, men crossplay er ingen “slam-dunk” uansett hvor stort spillet er”.

Sony

Det ble i går kjent, og vi var de første som rapporterte det, at Discord kommer til Playstation:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse