Airtag Alex
Teknologi er gøy. Airtag Alex følger sin egen tags reise med postmannen inntil den kommer tilbake til senderen.

Annonse


Pakken på vei til Norge: Postmannen vet ikke at “Airtag-Alex” sporer ham

Vi bruker teknologi for å formidle underholdning når vi setter oss foran en skjerm og for eksempel velger film. Vi bruker også teknologi for å skape underholdning som når vi setter oss foran en skjerm for å spille. Men teknologi kan være underholdning i seg selv – eller man kan gjøre teknologien til underholdning. 

Teknologi er gøy

ITavisens lesere kjenner den tilfredsstillende følelsen. Ny PC, ny telefon, ny dings. Pakke opp, sette opp. Koble sammen. Få det til å virke. 

Youtuberen AirtagAlex går et skritt videre på sin ferske YouTube-kanal. Han pakker en AirTag inn og sender den med posten til seg selv. Den er ferdig registrert og klar til sporing. Postkassen han velger ligger like i nabolaget.

Vi får fire minutters lokal rundreise i Nederland før tagen kommer tilbake til Airtag Alex. I mellomtiden har den gjort en avstikker som Airtag Alex forklarer som feilregistrering, altså ikke helt til å stole på.

Annonse
Videoen er morsom og hadde etter ett døgn 12 463 visninger da vi sjekket engelsk versjon en time før publisering av artikkelen. Du kan også velge den nederlandske variasjonen som “bare” har oppnådd 1,3k på samme tid.

Følg med, bergensere!

AirtagAlex’ neste prosjekt er internasjonalt. Han vil putte en tag i posten og sende den fra Nederland til Bergen i landet Norge.

Oppdatert: 4. mai klokken 08.25: 30 350 visninger.

Siste: Airtag Alex opplyser på YouTube at pakken allerede er på vei til Norge!

Airtag Alex’ YouTube-kanal

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse