RTX 3080 SUPRIM X Ti er snart i butikkene
RTX 3080 SUPRIM X Ti er snart i butikkene

Annonse


MSI GeForce RTX 3080 Ti SUPRIM X er snart i butikkene

Det kan se ut som MSI er klare til å sende sitt GeForce RTX 3080 kort ut til butikkene.

Lekkasjer på løpende bånd

Det er Videocardz.com som rapporterer at en kilde har sendt de bilder av det som angivelig er et MSI GeForce RTX 3080 Ti SUPRIM X fra et distribusjonssenter. Det oppgis ingen flere detaljer rundt dette i skrivende stund.

Bilde av RTX 3080 SUPRIM X Ti fra et distribusjonssenter, via kilde til Videocardz.com – Kilde: Faksimile fra Videocardz.com

Det er også kun noen uker siden det samme nettstedet kunne dele at MSI sendte ut RTX 3080 Ti Ventus 3X grafikkort til distribusjonssentere over hele verden.

Flaggskipet fra MSI

MSI SUPRIM X er flaggskipmodellen fra MSI, disse kortene er bygget for best mulig ytelse og er laget med høy-ende komponenter. Til sammenligning med for eksempel GAMING TRIO-serien som ble sluppet i september 2020, har SUPRIM-modellene en heldekkende bakplate av metall. MSI GAMING-serien var utsatt for sprekker på bakplaten fordi de var dårlig designet og laget av plast.

Denne modellen, og LHR-serien, får alle de samme oppdaterte funksjonene som cryptolimiter og ResizableBAR. Vi har skrevet om hva dette er her: Nvidia fortsetter kampen mot krypto.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse