microsoftthelastofuspart2
Microsoft skryter hemningsløst av Playstation-spillet The Last of Us Part II, avslører en intern-avis som er fremlagt som bevis i Apple mot Epic Games-rettsaken som starter i dag.

Annonse


Microsoft skryter hemningsløst av Playstation 5-spillet The Last of Us Part II, men mener dette er dårlig – er du enig?

Microsoft evaluerer konkurrentene som alle andre selskap, men vi har aldri fått innnblikk i hvordan de gjør det nå for tiden. Før nå.

Epic Games og Apple-rettsaken fortsetter å levere

For et internt dokument ment for medarbeidere i selskapet, men som nå er avslørt i forbindelse med Apple mot Epic Games-saken som starter i dag, avsløres avisen der de anmelder spill fra konkurrenten, og hvor de lister opp hvilke spill som er på vei.

The Last of Us Part II er et visuelt mesterverk, ingen tvil om det, og Microsoft er entusiastisk enige:

“Den visuelle kvaliteten og detaljnivået er absolutt den beste i sin klasse på samtlige områder. Presentasjonen er på generelt grunnlag mye bedre enn andre team har produsert til konsoll og PC”, skriver Microsoft i en utrolig positiv anmeldelse av spillet, men der de også trekker frem (med riktighet, kanskje?) at våpen-styringen fremdeles er for svak.

Man må ikke ha full kontroll over karakteren for å lage et bra spill, påpeker Microsoft

Microsoft omtaler også spillet som en “rusle simulator” og påpeker hvor lineært det er for å kunne levere en stram historie-del.

Annonse
Avslutningsvis skriver de som testet spillet at det er et utrolig sjeldent et som klarer å forbedre historiefortellingen i spill som medium, uansett om man liker spillet personlig, eller ei.

“Når det er sagt elsket vi det, vi hadde det kjempemoro og finner at vi fremdeles tenker tilbake på karakterene og historiene etter at vi var ferdige”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse