konseptiphonefold
Hvor tynn må en iPhone Fold være før du kan bruke den daglig i stedet for den tradisjonelle enskjermløsningen?

Annonse


Hevder vi er bare to år unna “iPhone Fold”

“Basert på våre nyeste undersøkelser, er vår spådom at Apple trolig lanserer en brettbar iPhone med 8″ i 2023”, melder Ming-Chi Kuo i sin nyeste rapport.

Kuo holder fast på 2023-lansering av “iPhone Fold”

Det skal være snakk om et QHD+ fleksibelt OLED-panel, og at det er panelet Kuo nevner først gir mening: det er hvor mye de tåler, tynnheten på hele designet og hvor mye man kan presse kosten som bestemmer om man vil kunne lansere en slik enhet og nå bred markedsapell.

Kuo tror på 15 til 20 millioner solgte i 2023 “og forventer at brette-iPhone nytter TPK sølv-nanokobling berørings-løsning grunnet sine mange fordeler over SDC sin Y-Octa-teknologi”. Her har vi ikke dyp nok teknisk kunnskap til å si noe den ene eller andre veien.

Dette er genialt

Det spennende er at Apple tester slik berøring allerede: HomePod-berøringsflaten på toppen bruker nemlig dette allerede, og som Kuo påpeker gjør dette det mulig for Apple å teste teknologien i millioner av husstander før de bruker den i sitt hittil kanskje viktigste produkt.

Annonse


Også Mark Gurman har rapportert om Apples brette-iPhone da han i januar i år nevnte at lanseringen var flere år unna.

Dyre, klumpete og uten masse-appell

Kuo mener at trenden med å smelte sammen smartmobiler med nettbrett ikke vil vedvare, og at den endelige løsningen blir en enhet som i langt større grad om et par år mer usynliggjøre forskjellene mellom mobiler, laptoper og nettbrett, enn hva som er mulig nå.

Vi mener at det største problemet med disse brettemobilene, foruten prisen, er de for tykke og ikke bedre enn dagens beste mobiler til å friste som alternativ. Det vil også være mange som ikke vil se poenget med et nettbrett når man setter seg ned, men følelsen av at man ikke har bruk for noe forsvinner gjerne om man ser et produkt kan passe inn i hverdagen. Det er her Apple som regel er veldig gode.

Annonse