hermes apple airtag
Apples AirTag er mindre enn konkurrentenes, men blir størst når ekstrautstyret kommer på plass. Her ser du Hermes' variant.

Annonse


Apple kunne, men de ville ikke

Ønsker du at Apples AirTags hadde et hull slik at du kunne feste dem til nøklene uten å kjøpe ekstra tilbehør? Du kan bore hull i Apples AirTags for å gi plass for nøkkelringen, men du må vite hva du gjør.

Custom AirTags

iFixit har gjennomført en kontrollert demontering av en AirTag. Den viser at det er plass for et lite hull like innenfor den ytre sirkelbuen – til tross for tettpakket elektronikk. Du må først ta ut batteriet, men funksjonaliteten forblir intakt.

Praktisk, men ikke anbefalt. iFixit

iFixit anbefaler ikke at du tyr til boremaskinen, deres hensikt har mest vært å vise hva Apple har kunnet gjøre hvis de hadde villet. Borer du feil vil du mest sannsynlig ødelegge dingsen, og ethvert hull vil i beste fall svekke dens vannbestandighet. 

På rekke og rad: Tile Mate, Galaxy SmartTag og Apple AirTag. iFixit

iFixit har gjort det samme med Tile Mate og Galaxy SmartTag og de fremhever hvor kompakt gjort AirTag’en er sammenlignet med konkurrentenes dingser. Der Tile Mate og Samsungs Galaxy SmartTag har små, konvensjonelle kretskort med “mye” ubrukt plass, klemmer Apple trackerens elektronikk sammen i en ringform som fremdeles gir plass til et utskiftbart batteri. 

Hullet glemt med vilje?

Det Apple har glemt i sine bestrebelser på å være minst, er at når tilbehøret som er nødvendig for å feste taggen kommer på plass, er den ikke lenger minst. Tvert imot. Har de gjort det med hensikt for å gjøre det lettere å gjemme den bort? Eller kommer det fancy ekte Apple ekstrautstyr?

Les også: Sånn kan du vite at kjæresten sporer deg med AirTag

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse