Annonse


Her ankommer de Norge – dette koster Mustang Mach-E

Ford melder at de aller første Mustang Mach-E bilene har ankommet Norge fra Belgia.

Bilen ble først annonsert november 2019.

Ford hevder interessen har vært enorm

“Dermed starter overleveringene til norske kunder for fullt de neste ukene, og de fortsetter med store volum gjennom mai og inn i juni,” melder bilprodusenten ovenfor norske kunder som nok helt sikkert venter spent på sine.

– Interessen for Mach-E har vært overveldende siden Europa-premieren i Oslo. Dessverre har covid-19 situasjonen gjort at ventetiden for de mange spente kundene våre har blitt lengre enn vi kunne forutse, men nå nærmer de første overleveringene seg. Dette er en merkedag for Ford i Norge. Med Mustang Mach-E setter vi en helt ny standard blant elbilene for folk flest, sier en tydelig stolt administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Annonse


Flesteparten leveres i mai og juni

– Et stort antall biler er nå produsert eller på båt på vei til Europa og Norge. Det betyr at majoriteten av de første bestillingene blir levert til norske kunder i løpet av mai og juni. I alt regner vi med å levere flere tusen biler i løpet av disse månedene, slik at mange vil få sin nye elbil før årets sommerferie, sier Berg.

Prisene

For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 412 000 kroner.

En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på opptil 610 kilometer og bakhjulstrekk vil koste fra 463 400 kroner.

Ønsker du firehjulstrekk og opptil 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 482 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på opptil hele 540 kilometer vil prisen være fra 544 000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse