Annonse


VI STRØMMET: WARZONE SESONG 3

Atombomben ble omsider fyrt av, og Verdansk som vi kjenner, er i ruiner.
Men fortvil ei, vi reiser tilbake i tid og blir presentert et 80-talls Verdansk i nåværende sesong av Warzone.
Mye er forandret men mye er fortsatt det samme, blant annet har vi Gora Summit som tar over lokasjonen til demningen, den kjente Verdansk Stadium presenteres som den trolig var før den ble bygget om, og vi har store Grid Array som strekker seg utover fjelltoppene.

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

“The destruction of Verdansk” som eventet het, var delt opp i to deler: I første del måtte man overleve zombie angrepet så lenge som mulig, før atombomben slapp. Andre del plasserte oss på “Rebirth Island”, hvor man skulle fyre av atombomben.

Når sesong 3 av Warzone og BO Cold War slapp, ble vi og introdusert til to nye agenter samt noen nye våpen.

iTavisen strømmer direkte på Tirsdager, fra vår Twitch kanal:
https://www.twitch.tv/itavisen

Annonse