macbook14
MacBook 14 og 16 følger kanskje i iMac-designets fotspor. Bilde: Parker Ortolani/Twitter

Annonse


Apple M2-produksjonen har startet: neste generasjon MacBook 14″ og 16″ kommer snart

Nikkeis kilder avslører at Apple Silicon M2-masseproduksjonen startet denne måneden, noe som peker i retning på nye MacBook Pro, 14 og 16 tommere med nytt design, om ikke så mange månedene.

M2 er et 5 nm+-brikkesett

Lanseringen skal skje i løpet av andre halvdel i år. Vi tror det gir mening at de avsløres før iPhone 13 i september/oktober, men klart er det mulig at november er måneden. Vi forventer at de nye maskinene får miniLED som den største iPad Pro-en er utstyrt med.

M2-brikken blir først å finne i MacBooks, men skal også drive andre produkter. Det er allerede avslørt at de nye maskinene kvitter seg med TouchBar:

Apple hadde et forsprang allerede med første generasjon

M1 tok markedet med storm da det ble lansert sent i fjor. Batterilevetiden, kombinert med ytelsen imponerte testerne, inkludert oss, men Intel har også gjort jobben sin og har gjort et bra comeback med 11. generasjon til laptoper. Vi tror ikke spørsmålet er om Apple kommer til å slå 11. generasjon Intel Core, vi tror spørsmålet er med hvor mye. I kombinasjon med macOS Big Sur kjører selv MacBook Air M1 8GB ofte kjappere enn Surface Laptop 4 8GB med AMD Ryzen.

Kanskje blir MacBook Pro slik?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse