Spotify+Facebook
Nå får spilt av musikken din direkte i Facebook.

Annonse


Smart av Spotify: Sniker sin egen musikkspiller inn i Facebook-appen

Driver du og deler musikk med vennene dine? I så tilfelle skal det bli mye enklere når Spotify integreres i Facebook.

Avspilling uten app-bytte

Spotify har introdusert en ny musikkspiller som er direkte tilgjengelig i Facebook på Android iOS. Hvis en Spotify-bruker deler en sang eller podcast via Facebook, vil det bli mulig å lytte til den uten å forlate Facebook-appen. Den vil også fortsette å spille selv om du blar deg videre i nyhetsfeeden. Kontroller for lydinnholdet legger seg nederst på skjermen.

Den nye musikkspilleren trilles ut i utvalgte land fra og med idag og er tilgjengelig for både gratis- og betalende Spotify-brukere, men den kommer ikke til Norge i første utrulling. Første gang du bruker funksjonen blir du spurt om å koble sammen Spotify-spilleren og Facebook-appen.

Men Norge har Spotify glemt

Her forklarer Spotify hvordan det fungerer.

Annonse


Første gang du bruker spilleren vil en samtykke-dialogboks åpne — klikk på “Koble til” for å fortsette. Er du pålogget Spotify bytter appene automatisk og avspilling starter fra Spotify-appen. Hvis du ikke er logget på blir du bedt om det.

Spotify-Facebook-ekteskapet inngås først i Nord-, Mellom- og Syd-Amerika, Indonesia, Israel, Japan, Malaysia, New Zealand, Sør-Afrika og Thailand. Når den kommer til Norge sies ikke. Heller ikke om den kommer til laptopen.

Kilde: Spotify

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse