ios145iphone12lilla
iPhone 12 i lilla kan forhåndsbestilles førstkommende fredag samtidig med de andre nye produktene. AirTag kan allerede handles.

Annonse


iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, macOS 11.3 og tvOS 14.5 er lansert

The New York Times og Financial Times hevder begge at iOS 14.5 lanseres i dag.

Oppdatert,

Mac-er er også med i form av macOS 11.3, men ikke med de store endringene. Vi finner i 11.3 støtte for å sortere i påminnelse-appen, HomePod stereo som standard og støtte for de nye gamepad-ene til Sony og Microsoft.

tvOS 14.5 inneholder støtte for rekalibrere av bildet ved hjelp av iPhone slik at man slipper å gjøre det manuelt.

Annonse


Alle OS oppdatert

I den nye versjonen kan man låse opp iPhone med Apple Watch uten å måtte taste inn koden, om mobilen oppdager at masken er på. Det er også støtte for å Apple Maps-deltagelse slik at man kan opprette varsler om ulykker og annet langs veien i sanntid.

De nye personversjonfunksjonene er også lansert nå, noe spesielt Facebook har reagert kraftig på.

Noe annet som er forbedret er muligheten til å angi standard musikkspiller, men dette fungerer kun med Siri som fra tid til annen spør deg om standard musikk-tjeneste er den du ønsker. Apple Music er også oppdatert med et par nye grensesnitt-endringer, og man kan nå dele låt-tekster med andre. Også Podcast-appen er oppdatert med et nytt grensesnitt.

Det er også en rekke andre små endringer, MacRumors lister dem alle, samt Dual-SIM 5G.

Annonse


Annonse


Annonse