Days Gone 2
Days Gone- Deacon & Sarah elsker hverandre, men tør de erkjenne det?

Annonse


120 000 gamere aksjonerer for å få Days Gone 2 på Play Station

For et par uker siden kom nyheten om at det ikke ville bli noe Days Gone 2 på grunn av lang utviklingstid og blandet mottagelse.

Nyheten har mobilisert fansen

Det er blitt tatt initiativ til en underskriftskampanje som tar av. For bare to uker siden gledet iniativtageren til kampanjen seg over å ha fått 10 000 signaturer. Nå har Change.org-begjæringen over 120 000 underskrifter (du kan signere her) og håper å få 150 000.

Millioner av mennesker vil at Sony PlayStation skal lansere en versjon to av Days Gone. Jeg vil at alle fans skal signere denne begjæringen. De kan ikke bare trekke støpselet ut av et så fantastisk spill.

Iniativtagerne bak underskriftskampanjen

Jeg har en mening som kan irritere noen der ute. Hvis du elsker et spill, kjøp det til f-cking full pris. Jeg kan ikke fortelle hvor mange ganger jeg har hørt spillere si “jeg fikk det på salg, jeg fikk det gjennom PS Plus” etc. Ikke klag over at et spill ikke får en oppfølger hvis du ikke støttet det.

John Garvin, kreativ leder, Days Gone

Days Gone er et brutalt action-eventyrspill i en tøff villmark to år etter en ødeleggende global pandemi. Onde gjenger og horder av “freakers” streifer rundt. Du må utnytte feller, våpen og oppgraderbare ferdigheter for å holde deg i live. Og motorsykkelen – pluss desperasjon, svik og anger. 

Hva gjør det med oss mennesker når vi møter den brutale kampen for å overleve?