iOS 14.5 beta test
Hva gjør nytt ikke-materielt innhold med ytelsen?

Annonse


iOS-oppdatering fra Apple: Hva gjør det med telefonens ytelse?

Apple bød på mange nyheter på Spring Loaded-arrangementet i forrige uke. De kunngjorde også at iOS 14.5 og iOS 14.5 kommer neste uke. Se ITavisens store dekning av Apple-bonansaen her.

Hva har Apple gjort med hastigheten?

Release Candidate av iOS 14.5 forteller i grove trekk hva vi har å se frem til. Men hvordan forholder iOS 14.5 seg mot iOS 14.4.2 om vi sammenligner hastigheten? Har Apple gjort noe for å forbedre ytelsen i den kommende oppdateringen?

Sammenligningen er utført av iAppleBytes. Apples kandidatversjon er mer eller mindre den endelige versjonen av operativsystemet. Ta en titt på sammenligningen nedenfor for mer informasjon om ytelsen til programvaren.

Små, ingen avgjørende forskjeller

Som videoen forteller er oppstartshastigheten på iOS 14.5 mer eller mindre den samme som iOS 14.4.2 på alle iPhone-modeller. Forskjellen kan godt sies å være uten betydning. I tillegg er oppstartstiden på appene ganske lik. Konklusjonen er at det er liten eller ingen forskjell i ytelse mellom de to versjonen av operativsystemet. Du kan sjekke ut din iPhone-modell i videoen ovenfor – om du ikke allerede har gjort det.

Annonse


Hastighetstestssammenligningen viser to operativsystemer på nivå med hverandre. Imidlertid kan Apple fikse feil eller komme på noe smart i siste øyeblikk før de offisielt lanserer iOS 14.5. Det kan potensielt medføre avvik fra resultatene som kommer frem ovenfor.

Kilde: WccfTech

Annonse


Annonse


Annonse