ps3vitabutikkene
Playstation-sjef Jim Ryan har snudd og lar PS3 og Vita-digitalbutikkene får leve videre enn så lenge.

Annonse


Sony med Playstation-helomvending: – Vi tok feil

Det ble først ryktet, deretter bekreftet av Sony selv i et langt infoskriv, at PS3, PSP og Vita-butikkene skulle stenges i sommer.

Endrer planene etter kunngjøringen sent i mars

Men nå gjør selskapet helomvending og stenger likevel ikke PS3- og Vita-butikkene slik at man fremdeles kan handle spill der.

Dette meldte vi 29. mars:

“På Sonys nettside meldes det nå at Playstation Store til Playstation 3 stenger 2. juli 2021, og for PS Vita 27. august 2021. De funksjonene som fremdeles er der for PSP stenger 2. juli i år.”

Annonse


Det var alltid meningen at spillene fremdeles skulle fungere, naturlig nok, men at digital-salget skulle opphøre.

Dette melder Playstation-sjefen nå

Nå melder Jim Ryan, sjef for Sony Interactive Entertainment, at de rett og slett gjorde feil:

Det er helt klart at vi gjorde feil, så jeg er glad for å kunngjøre at vi skal beholde Playstation Store for PS3 og PS Vita-eneter.

Jim Ryan, SIE

Derfor konkluderte de if første runde å stenge butikkene:

“Da vi først endte medbeslutningen om å avslutte digitalsalg for PS3 og PS Vita, var årsakene mangfoldige, inkludert utfordringer med handelsstøtte for eldre enheter og muligheten for oss å fokusere mer av ressursene våre på nyere enheter flertallet av kundene våre spiller på.

Vi ser nå at mange av dere brenner utrolig mye for å kunne fortsette å kjøpe klassiske spill på PS3 og PS Vita i overskuelig fremtid, så jeg er glad for at vi klarte å finne en løsning for å fortsette driften.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse