Skal vi tro på forhåndsomtalen, er denne noe å vente på. Foto: Peak Design

Annonse


Denne ser genial ut, men nå er den utsatt

Shippingen av “Mobile by Peak Design” var lovet å starte i mai, men blir utsatt. Nå lover de å komme i gang med utsendelsene i august. 

Beste mobiltilbehør på planeten

Peak Design virker til å være oppriktig lei seg for sin første forsinkelse og har lagt ut en altfor lang og omstendelig unnskyldning med medfølgende forklaring på Kickstarter. Her lover de alle som har forhåndsbestilt pengene tilbake eller gode rabatter i fremtiden.

Forhåndsomtalen av Mobile fra Peak Design er ikke snau. “Mobile by Peak Design blir det beste mobiltilbehør på planeten. Ironisk nok kan vi takke forsinkelsen for at det blir enda bedre.”

Peak Design lover enestående byggekvalitet pakket inn i like enestående design. 

Mobile by Peak Design fortsetter ifølge egenomtalen, der Apples Magsafe slapp. Peak Designs magneter skal tåle ikke bare en tur i skauen. Motorvibrasjoner og grusvei ingen hindring.

Mobile by Peak Design vil gjøre ting som annet mobiltilbehør ikke kan. Monteringssystemet vil ikke bare være kompatibelt med Apple Magsafe, det vil bli betydelig bedre. Peak Design har et renommé å ta vare på. Vi tar heller noen måneders utsettelse enn å risikere vårt gode navn og rykte.

Peter, Peak Design

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse