Windows 10 Auto Dark Mode er lansert i versjon 2.0 og har det du trenger for å automatisk stille Windows 10-utseende etter døgnet.

Annonse


Få det Windows 10 mangler

Automatisk nattmodus er å finne i macOS, men ikke Windows 10. Merkverdig.

Automatisk dag- og natt-modus bør implementeres i Windows 10

Det er heller ikke slik at funksjonen blir å finne i mai-oppdateringen, som er en ganske så kjedelig affære, men det finnes en løsning fordi Windows har et stort utviklernettverk: “Windows 10 Auto Dark Mode“:

Navnet på appen er mer selvforklarende enn hvorfor Microsoft ikke klarer eller gidder det selv, kanskje de sparer det til den store Windows-oppgraderingen vi håper og tror skal skje, men fordi det er langt unna en lansering så må vi ty til tredjepartsutviklere som “Armin2208”.

Du kan selv definere apper du ikke ønsker skal endre utseende. Bilde: “Armin2208”

Annonse


Annonse


Annonse